x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Vaslui: amicale cu Sparta Praga, Spartak Moscova şi Manisaspor.

FC Vaslui: amicale cu Sparta Praga, Spartak Moscova şi Manisaspor.

15 Iun 2011   •   08:11
FC Vaslui: amicale cu Sparta Praga, Spartak Moscova şi Manisaspor.

In cantonamentul pe care il va efectua in Austria, in prima jumatate a lunii iulie, FC Vaslui va intalni pe Sparta Praga, vicecampioana Cehiei, Spartak Moscova, ocupanta locului patru in Rusia, si Manisaspor, echipa care a terminat pe pozitia 10 in Turcia.

Stagiul de pregatire din Austria se va axa pe imbunatatirea relatiilor de joc, in acest sens fiind programate cinci meciuri amicale in compania unor adversari destul de puternici. Pana acum, formatia vasluiana isi cunoaste trei adversari, inclusiv zilele cand vor juca partidele de verificare.

Astfel, in 3 iulie, FC Vaslui va juca cu Manisapsor, ocupanta locului 10 in campionatul Turciei, urmand ca la 5 iulie sa intalneasca pe Sparta Praga, vicecampioana Cehiei. Cel de-al treilea meci in care se cunoaste adversarul este programat pe 10 iulie, in compania celor de la Spartak Moscova, locul patru in campionatul Rusiei. Celelalte doua adversare vor fi stabilite in zilele urmatoare..

FC Vaslui se va reuni la 19 iunie, iar dupa vizita medicala ce va fi efectuata la Iasi, formatia va pleca, in 21 iunie, in primul cantonament, la Poiana Brasov, unde va sta timp de o saptamana. Vor urma cateva zile de pregatire la Vaslui, dupa care, in perioada 1-15 iulie, este programat cantonamentul din Austria.

×
Subiecte în articol: liga 1 fc vaslui fotbal intern