x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Florin Talpan - Sunt convins că în scurt timp FCSB se va desfiinţa

Fotbal: Florin Talpan - Sunt convins că în scurt timp FCSB se va desfiinţa

07 Mai 2019   •   19:04
Fotbal: Florin Talpan - Sunt convins că în scurt timp FCSB se va desfiinţa

Consilierul juridic şef al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, locotenent colonel de justiţie Florin-Costel Talpan, a declarat, marţi, că este convins că în scurt timp gruparea FCSB, finanţată de Gigi Becali, şi cu care se află în litigiu de mai mulţi ani, se va desfiinţa.

El a menţionat că formaţia din Liga I nu va juca niciodată pe noul stadion care se construieşte în Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea.

"Stadionul Ghencea va rămâne numai pentru echipa Steaua Bucureşti. Nu are nicio treabă FCSB să joace în Ghencea. Ne-a creat destule probleme clubul FCSB. După cum se ştie Gigi Becali este de rea credinţă, ne târăşte prin fel de fel de procese şi nu vrea să respecte hotărârile instanţelor de judecată care sunt în număr de vreo 6. Nu cred că o persoană care a făcut atât rău Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi suporterilor mai are ce căuta în Ghencea. Există alte echipe care pot juca în Ghencea. Iar FCSB sunt convins că în scurt timp se va desfiinţa pentru că există acel dosar cu palmaresul în care noi am solicitat 36 de milioane de euro. Sunt convins că vom câştiga acel proces. Nu ştiu când se vor termina aceste procese, dar se vor finaliza. Lucrurile merg pe un drum bun şi vom ajunge acolo unde trebuie", a precizat juristul. 

Întrebat ce părere are despre faptul că Gheorghe Hagi a declarat că CSA Steaua şi FCSB ar trebui să se unească, Florin Talpan a răspuns: "Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei Steaua cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, iar acolo este o altă entitate sportivă, FCSB. Palmaresul este la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, nu degeaba sărbătorim azi câştigarea Cupei Campionilor Europeni".

Florin Talpan a participat, marţi, la festivitatea organizată de Clubul Sportiv al Armatei la Cercul Militar Naţional din Bucureşti cu ocazia aniversării a 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către echipa Steaua Bucureşti. 

Au primit plachete aniversare din partea conducerii CSA Steaua foştii jucători Tudorel Stoica, Mihai Majearu, Marius Lăcătuş, Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Gavril Balint, Miodrag Belodedici, Victor Piţurcă, Marin Radu, Constantin Pistol şi Anghel Iordănescu. Au lipsit din diverse motive foştii jucători Helmuth Duckadam, Ilie Bărbulescu şi Ladislau Boloni, precum şi antrenorul formaţiei Steaua din 1986, Emeric Ienei, dar a fost prezent Gheorghe Hagi, cel care nu s-a aflat în echipa din 1986, dar a cucerit cu Steaua Supercupa Europei în 1987.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: florin talpan fcsb csa steaua