x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF nu permite fuziunea Urziceni - Concordia Chiajna

FRF nu permite fuziunea Urziceni - Concordia Chiajna

12 Feb 2011   •   16:06
FRF nu permite fuziunea Urziceni - Concordia Chiajna
Sursa foto: /Intact Images

Cu două săptămâni înainte de reluarea meciurilor din Liga 1, FRF a informat oficial şi definitiv cluburile Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna că nu permite comasarea dorită de cele două grupări, care au făcut toată pregătirea de iarnă împreună, ca o singură echipă.

Astfel proiectul Unirea Chiajna, cum ar fi trebuit să se numească noua echipă din sezonul viitor, a picat. Concordia Chiajna va juca în continuare în Seria I a Ligii a 2-a, iar Unirea Urziceni trebuie să găsească jucători pentru a putea evolua în returul Ligii 1, după ce a renunţat la o bună parte din lot în urma fuziunii.

"Am fost lămurit abia vineri despre situaţia mea. Se putea face un club destul de puternic, cu echipe în cele trei ligi, dar mergându-se pe ideea de creştere a tinerelor talente. Din păcate, vineri Federaţia ne-a confirmat că din punct de vedere regulamentar nu se poate face acest lucru. Ca şi consecinţă, la ora actuală tot ce se dorea vizavi de aceasta comasare, sau cum vrem să o numim, a căzut. Concordia Chiajna va activa la Chiajna în continuare şi va avea acelaşi obiectiv: promovarea în prima divizie. Eu trebuie să îmi văd de meseria mea de antrenor, de restul se ocupa conducătorii", a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Costel Orac, la Sport Total FM.

×
Subiecte în articol: unirea urziceni fotbal intern