x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman: "Vreau să plec afară! Cândva voi reveni la Craiova!

Găman: "Vreau să plec afară! Cândva voi reveni la Craiova!

09 Feb 2011   •   09:10
Găman: "Vreau să plec afară! Cândva voi reveni la Craiova!
Sursa foto: /Intact Images

150911-.jpgFundaşul Universităţii Craiova, Valerică Găman, care alături de Ştefan Bărboianu a cerut să fie declarat liber de contract după conflictul cu clubul oltean, a declarat, marţi, după audierile de la LPF, că aşteaptă o decizie şi îşi doreşte să ajungă la o echipă din străinătate.

"Aştept şi eu decizia Comisiei, s-a amânat pentru marţea viitoare şi sper să se facă dreptate. Să ştiu şi eu ce am de făcut pentru că în momentul de faţă nu pot să muncesc şi să-mi desfăşor activitatea, iar acest lucru nu e bine pentru mine. Îmi doresc să plec în străinătate acum. Îi mulţumesc domnului Gigi Becali pentru că m-a dorit, dar prioritatea mea este să plec în străinătate. La Craiova m-aş mai întoarce cu cea mai mare plăcere după o perioadă în străinătate, este echipa mea de suflet. Dacă va mai fi actualul patron o să mă gândesc însă de cinci ori înainte", a spus Găman.

Valerică Găman a vorbit şi cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, confirmând că acesta le-a cerut lui şi lui Bărboianu să jure pe Biblie: "Ne-a pus să jurăm pe Biblie. N-am vrut. Pentru că gestul e unul pueril, ştiu că nu este acceptat ca probă aici şi lucrurile astea nu se fac. (...) Ce vorbă bună să existe cu Mititelu? Dacă ne-a eliberat acele acte semnate de dânsul, ce mai contează? Cum să nu-l privim în ochi? Păi ce, eu mă uit la pantofii lui când vorbesc cu el?".

Găman a precizat că din când în când mai vorbeşte cu Victor Piţurcă, care îi dă sfaturi. "Când şi când mai vorbesc cu domnul Piţurcă, îmi mai dă sfaturi strict profesional, de carieră, de ce să aleg. Dacă Adrian Mititelu ne-a dat acele acte cu ce am fost noi sfătuiţi prost?", a menţionat el.

Fotbalistul a spus că îl întristează puţin faptul că nu a fost convocat la echipa naţională, dar are timp să ajungă la prima reprezentativă. "Eu oricum vedeam aceste meciuri ale naţionalei la televizor, pentru că mi-a zis domnul Lucescu că oricum nu mă lua. Un oarecare amar există că nu sunt acolo, dar am doar 21 de ani, am timp să joc şi la naţională. Iar dacă nu o să joc nu o să fie nicio problemă", a adăugat Găman.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a amânat pentru marţi, 15 februarie, cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care au cerut să fie declaraţi liberi de contract după conflictul cu Universitatea Craiova.

Comisia a decis amânarea după aproape patru ore de audieri, care s-au încheiat la ora 21.30.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piţurcă.

×