x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gerlem, suspendat de FC Vaslui după ce l-a înjurat pe Hizo

Gerlem, suspendat de FC Vaslui după ce l-a înjurat pe Hizo

04 Feb 2011   •   13:12
Gerlem, suspendat de FC Vaslui după ce l-a înjurat pe Hizo
Sursa foto: /Intact Images
150077-nvins-pe-teren-propriu-cu-scorul-de-1-0-formatia-rapid-bucuresti-in-meciul-din-cadrul-etapei-a-23-a-din-sezonul-2009-2010-etapa-23-22-03-2010.jpgClubul FC Vaslui a anunţat în această după-amiază, prin intermediul site-ului oficial, că mijlocaşul Willian Gerlem a fost suspendat după meciul amical cu Shurtan Guzar. Decizia a venit ca urmare a faptului că Gerlem nu a respectat indicaţiile antrenorului Viorel Hizo, iar când tehnicianul a decis să-l înlocuiască pe jucătorul brazilian, acesta a avut o reacţie verbală violentă la adresa stafului tehnic al echipei moldovene.

"După înlocuirea lui Gerlem de către Viorel Hizo, jucătorul a avut o reacţie violentă la adresa antrenorului principal şi a întregii bănci tehnice a echipei. Expresiile proferate de jucătorul Gerlem au adus grave prejudicii de imagine atât stafului tehnic al echipei cât şi clubului FC Vaslui. Comportamentul lipsit de orice urmă de civilizaţie al jucătorului nu poate fi tolerat în sânul niciunei echipe profesioniste de fotbal şi prin urmare s-a luat decizia suspendării acestuia din orice competiţie sportivă fie ea oficială sau amicală", se arată într-un comunicat al FC Vaslui.

Deşi a fost suspendat şi nu se va mai antrena cu echipa, Gerlem nu a fost trimis acasă, el pregătindu-se individual.

Echipa FC Vaslui a învins, joi, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia Şurtan Guzar ( locul 4 în Uzbekistan), în primul meci de pregătire din cantonamentul din Antalya.

×