x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali l-a anunţat pe Tătăruşanu că îşi poate căuta altă echipă

Gigi Becali l-a anunţat pe Tătăruşanu că îşi poate căuta altă echipă

23 Feb 2012   •   19:24
Gigi Becali l-a anunţat pe Tătăruşanu că îşi poate căuta altă echipă

Gigi Becali a anuntat dupa meciul Twente - Steaua 1-0, la GSP TV, ca Ciprian Tatarusanu va fi dat afara de la echipa dupa ce a gafat la golul lui Twente, iar Steaua a ratat calificarea in optimile de finala ale Europa League.

"Asta e, i-am zis lui Vali Argaseala sa caute un portar, ca sa avem un portar de rezerva. O sa apere Stanca si o sa avem nevoie de o rezerva. Tatarusanu o sa faca figuri, el e instigator, el e de toate si atunci i-am zis lui Vali sa gaseasca portar. Bine, poate sa apere si pustiul ala... La revedere, am lasat prea mult. Nu este drept, Dumnezeu nu te ajuta. Nu se poate sa-l tii pe Stanca degeaba. Niciodata nu va mai apara Tatarusanu. Nu cred ca el mai poate juca titular la nationala, nu stiu ce are Piturca in cap", a spus Gigi Becali la GSP TV.

"Daca marca Nikolic era altceva, putea sa greseasca Tatarusanu pana maine dimineata. Daca era meciul 0-0, jucau si aia mai cu teama, era altceva. La 2-0 s-au inchis si asta este, ce sa facem acum. Pe mine nu ma derenjeaza ce a gresit Tatarusanu, orice portar greseste. Pe mine ma deranjeaza altele, pe care le aud acum... daca am stat departe de echipa", si-a varsat naduful Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: gigi becali ciprian tatarusanu gafa