x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern GSPTV îi trimite pe cei mai înfocați microbişti la meciul România - Ungaria

GSPTV îi trimite pe cei mai înfocați microbişti la meciul România - Ungaria

27 Aug 2013   •   14:49
GSPTV  îi trimite pe cei mai înfocați  microbişti la meciul România - Ungaria
GSPTV  lansează un concurs inedit  pentru toți suporterii adevărați ai echipei naționale de fotbal: microbiștii vor avea șansa să se afle în tribunele Național Arena pentru a-i încuraja pe fotbaliștii echipei naționale  în meciul contra Ungariei.

  Pentru a câștiga unul dintre biletele  puse la bătaie de GSPTV și pentru a se înscrie la concurs, suporterii vor trebui  să arboreze  cât mai ingenious  și cât mai vizibil tricolorul  României  și apoi să trimită fotografia cu drapelul pe adresa de mail meciulzilei@gsptv.ro.  Autorii celor mai interesante  fotografii vor primi câte un bilet la meciul România -“ Ungaria, difuzat de ANTENA 1 și GSPTv, miercuri, șase septembrie, de la ora 21.00, dar și tricouri  oficiale ale concursului inițiat de postul de sport al trustului Intact Media Group.

În fiecare seară,  în timpul emisiunii “Meciul zilei” , de la ora 19.00,  cei mai norocoși suporteri vor primi vestea că vor face parte din cea însuflețita galerie, galeria  GSPTV.

“Toata România trebuie să fie pe stadion pentru  cel mai important meci al nostru din preliminariile Campionatului  Mondial de fotbal din Brazilia, iar emisiuneaœ”Meciul zilei” ii trimite cei mai înfocați suporteri la ”meciul unei natiuni”. Haideți să facem stadionul să clocotesca în seara meciului cu Ungaria!”, declară Costin Deșliu, moderatorul emisiunii œ”Meciul zilei”  și redactorul-șef al  GSPTV.

×