x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern O nouă victorie pentru echipa antrenată de Toni Petrea. Șase meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1

O nouă victorie pentru echipa antrenată de Toni Petrea. Șase meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1

06 Noi 2022   •   19:11
O nouă victorie pentru echipa antrenată de Toni Petrea. Șase meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1
Sursa foto: Hepta

Chindia Târgoviște a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 în etapa cu numărul 17 din Liga 1.

Chindia a avut șansa de a deschide scorul în primul minut al meciului, dar șutul lui Popadiuc a fost respins de portarul Letica.

Hemannstadt a replicat cinci minute mai târziu, șutul lui Oroian fiind de asemenea respins de Căbuz.

Oamenii lui Petrea au revenit în atac și Căpușă a șutat pe lângă poarta sibienilor în minutul 26, pentru ca Popadiuc să nu reușească să-l surprindă pe Letica, care a reținut șutul de pe finalul primei reprize.

Singurul gol al partidei a fost reușit de Celea, în minutul 51, cu un șut din apropierea porții, după o respingere a portarului advers.

În minutul 66, Neguț a șutat în transversală, nereușind să majoreze avantajul.

De cealaltă parte, sibienii au irosit șansa de a egala pe final de meci, Căbuz reușind să se opună la lovitura de cap trimisă de Stoica.

Cu victoria obţinută la Mediaş, în faţa sibienilor, Chindia a bifat al şaselea meci consecutiv fără înfrângere, având cinci victorii în ultimele şase etape din Superligă. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

 

  • HERMANNSTADT: Letica - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Răuţă (Sota Mino 46), Biceanu (P. Petrescu 67) – Balaure (Buhăcianu 67), Alhassan (Babic 75), Oroian (D. Iancu 67) - D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

 

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Fernandez, M. Ioniţă - Akhmatov, Passaglia (Vorobjovas 86) - Neguţ (Boldor 79), Popadiuc (Grubac 86), Dumitraşcu (Chamed 44) - D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

 

×
Subiecte în articol: Toni Petrea chindia targoviste