x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hizo: "Eram obligaţi să batem, după victoriile obţinute de Steaua, Dinamo şi Rapid"

Hizo: "Eram obligaţi să batem, după victoriile obţinute de Steaua, Dinamo şi Rapid"

28 Feb 2011   •   18:27
Hizo: "Eram obligaţi să batem, după victoriile obţinute de Steaua, Dinamo şi Rapid"

154137-472-52787-viorelhizo.jpgAntrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat după victoria obţinută în deplasare, 2-0 cu FCM Târgu Mureş, că gruparea moldavă era obligată să câştige acest meci din cauza rezultatelor înregistrate în prima etapă din 2011 de urmăritoarele Steaua, Dinamo şi Rapid.

"A existat o presiune foarte mare pe echipă. După rezultatele Stelei, Dinamo şi Rapid eram obligaţi să câştigăm acest joc. Am avut probleme în ultimele trei săptămâni pentru că Wesley, Rivas şi Cânu nu s-au putut pregăti. Sunt mândru de evoluţia lor, mai ales de Wesley. În repriza a doua echipa s-a ridicat la valoarea la care poate să joace. A fost un joc greu, dar cred că am meritat să câştigăm. E normal ca la Vaslui să se dorească performanţe la ce jucători sunt şi la cât s-a investit în echipă", a spus Hizo.

"FCM m-a surprins, pentru că nu mă aşteptam să joace cu trei fundaşi centrali. Cred că şi-au făcut calculele să scoată un punct. Atât în prima repriză cât şi în a doua a avut ocazii mari de gol. E o echipă schimbată mult în bine, este omogenă. Sabău a adus jucătorii potriviţi pentru rămânerea în Liga I, jucători cu experienţă în prima ligă şi pe care i-am avut ca elevi", a mai declarat tehnicianul Vasluiului.

×
Subiecte în articol: liga 1 fc vaslui fotbal intern