x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hizo i-a făcut pe arbitri "idioţi, comunişti şi derbedei" la ultimul amical al Vasluiului!

Hizo i-a făcut pe arbitri "idioţi, comunişti şi derbedei" la ultimul amical al Vasluiului!

16 Feb 2011   •   17:06
Hizo i-a făcut pe arbitri "idioţi, comunişti şi derbedei" la ultimul amical al Vasluiului!

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a făcut o adevărată criză de nervi la ultimul amical al moldovenilor în Antalya, pierdut cu 1-2 în faţa echipei bulgare ŢSKA Sofia. Hizo a fost nemulţumit de prestaţia arbitrilor pe întreaga durată a partidei, dar a luat foc pe final, când centralul a dictat de trei ori repetarea penalty-ului din care bulgarii au înscris golul victoriei.

Kuciak apărase primele două execuţii, iar când centralul rus a decis din nou ca lovitura să se repete, portarul Vasluiului a plecat din poartă, cerând schimbare. "Centralul" i-a arătat cartonaşul roşu pentru acest gest, iar în poartă a intrat Cerniauskas, cu toată opoziţia lui Hizo, care intrase pe teren şi i-a cerut lui Kuciak să rămână între buturi, în ciuda deciziei arbitrului.

"Duceţi-vă dracului de idioţi! Comunişti idioţi! Ieşiţi afară, derbedeilor!", le-a strigat "Dulăul" arbitrilor.

"Arbitrii ruşi au ţinut cu tot dinadinsul să pierdem acest meci. Ai noştri au luat cartonaşe roşii câte n-au luat în tot turul de campionat, iar Kuciak a apărat de două ori un penalty al bulgarilor, iar arbitrul rus a hotărât să se mai execute încă o dată. Abia a treia oară au reuşit şi ei să înscrie", a declarat directorul sportiv al FC Vaslui, Cătălin Popa, pe site-ul oficial al clubului.

×