x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Andone s-a despărţit oficial de Dinamo: "Îmi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă!"

Ioan Andone s-a despărţit oficial de Dinamo: "Îmi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă!"

05 Iul 2011   •   06:13
Ioan Andone s-a despărţit oficial de Dinamo: "Îmi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă!"

FC Dinamo si antrenorul Ioan Andone au convenit, luni, incetarea raporturilor contractuale pe cale amiabila, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

"Am convenit, pe cale amiabila, cu domnul Ioan Andone incetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obtinute in sezonul competitional 2010/2011 au fost departe de asteptarile dinamovistilor. Nu putem decat sa apreciem prezentarea obiectiva a situatiei echipei si atitudinea onesta fata de club de care a dat dovada Ioan Andone. FC Dinamo ii multumeste public domnului Andone pentru activitatea sa la conducerea tehnica a echipei", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo pentru sursa citata.

La randul sau, Andone a declarat ca va ramane un sustinator al echipei Dinamo. "Imi pare rau ca nu am reusit sa fac performanta! Mi-am dorit enorm, ca orice dinamovist, sa castig cel putin un trofeu inca din primul an de contract. Din pacate nu am obtinut ceea ce ne-am propus la inceputul sezonului trecut si am decis, de comun acord cu conducerea clubului, rezilierea contractului. Le multumesc suporterilor pentru atasamentul fata de echipa, in special Peluzei Catalin Hildan, si sper din tot sufletul ca Dinamo sa readuca un trofeu in Stefan cel Mare. La Dinamo m-am format ca jucator, ca antrenor si voi ramane in continuare un sustinator al clubului meu de suflet", a spus tehnicianul.

In sezonul 2010/2011, formatia Dinamo antrenata de Ioan Andone a terminat pe locul 6, obtinand calificarea in preliminariile Ligii Europa. In acest moment echipa "alb-rosie" este pregatita de Liviu Ciobotariu.

×
Subiecte în articol: dinamo ioan andone fotbal intern