x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Becali: "Ofertele de afară pentru Moraes sunt invenţii"

Ioan Becali: "Ofertele de afară pentru Moraes sunt invenţii"

29 Ian 2011   •   17:56
Ioan Becali: "Ofertele de afară pentru Moraes sunt invenţii"
Sursa foto: /Intact Images

148935-148452-147875-gsp-intact-20100801111304006.jpgIoan Becali a confirmat în această după-amiază că este noul impresar al lui Junior Moraes şi spune că Jean Pădureanu a inventat ofertele din strâinătate pentru atacantul brazilian. În replică, Pădureanu anunţă că preţul atacantului a crescut.

"Cine are chef să vorbească despre Moraes trebuie să vorbească cu mine. Am verificat ofertele din Ucraina, dar au fost numai apă de ploaie. La fel şi cea din Germania. Toate au fost numai invenţii ale lui Jean Pădureanu. Moraes are ofertă fermă doar de la Steaua, ofertă în valoare de 1.050.000 de euro. Dacă Bistriţa nu realizează că nu mai are nici o ofertă, Moraes va continua să joace încă 6 luni la Gloria", a spus Becali la GSP TV.

"Dacă rămâne la Bistriţa, brazilianul ar trebui să ia o hârtie de la echipă prin care să fie lăsat liber de contract dacă echipa retrogradează. Sper ca Jean Pădureanu să înţeleagă că are numai de câştigat de pe urma ofertei Stelei. Sunt 50% şanse ca el să ajungă la Steaua. Probabil că şi Jean Pădureanu a fost păcălit de diverse persoane din jurul său. Important e să înţeleagă că singura ofertă pentru Moraes e a Stelei", a mai declarat impresarul.

Jean Pădureanu nu pare însă deloc dispus să cedeze. "Moraes are alt preţ faţă de acum trei zile, mai mare şi cine este interesat de el să trimită o ofertă. Nu vreau să mai afle nimeni ce preţ are Moraes. Steaua a avut ceva de ascuns în toate aceste discuţii prin presă şi acest lucru m-a determinat să procedez în felul ăsta", a spus Pădureanu la GSP TV.

×