x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern La vremuri noi, tot noi: fostul secretar al LPF, consilierul personal al lui Iorgulescu!

La vremuri noi, tot noi: fostul secretar al LPF, consilierul personal al lui Iorgulescu!

19 Noi 2013   •   17:14
La vremuri noi, tot noi: fostul secretar al LPF, consilierul personal al lui Iorgulescu!

Gino Iorgulescu a anunţat oficial că cel care va ocupa postul de secretar general va fi avocatul Justin Ştefan. Fostul titular al postului, Valentin Alexandru, considerat omul de încredere al lui Dumitru Dragomir, nu va fi îndepărtat însă de la LPF:

"Vali Alexandru va rămâne, la propunerea mea, consilierul meu personal. Domnul Justin Ştefan e de profesie avocat, a lucrat la mai multe cluburi şi va fi secretar general. Pînă acum era angajat la FRF, lucra pe regulamente", a anunţat Iorgulescu la finalul primei Adunări Generale a LPF pe care a prezidat-o.

"Uitîndu-mă pe CV-ul dînsului, am considerat că este cel mai potrivit pentru postul de secretar general. A fost un singur club care s-a abţinut în privinţa lui Justin ştefan", a mai declarat noul şef al Ligii, potrivit căruia, "cei doi vicepreşedinţi (n.r. - Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs) au fost reconfirmaţi pînă la 31 ianuarie 2014. Până atunci, şi noi, şi cluburile vom face propuneri pentru aceste posturi şi tot până atunci vom face evaluări în ceea ce-i priveşte pe angajaţii ligii şi vom vedea dacă vom face schimbări".

×