x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Leo Grozavu – antrenorul etapei a 3-a în Superligă

Leo Grozavu – antrenorul etapei a 3-a în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2023   •   23:15
Leo Grozavu – antrenorul etapei a 3-a în Superligă
Sursa foto: facebook

Leo Grozavu, antrenorul echipei Politehnica Iași, a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal antrenorul echipei ideale a etapei a 3-a din Superligă. Alături de el, a mai prins cel mai bun unsprezece și atacantul ieșenilor, Luis Phelipe Figueiredo.

Universitatea Craiova, FC Voluntari și Universitatea Cluj au câte doi componenți în echipa ideală a etapei, în timp ce Dugandzic (Rapid București), golgheterul ediției trecute, e din nou în cursă, după ce a reușit o dublă.

Au marcat pentru prima dată în prima ligă din România Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) și Sota Mino (FC Hermannstadt).

Echipa ideală a etapei a 3-a:

Portar
Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Dă siguranţă echipei. Contra CFR Cluj, portarul Universităţii Craiova a avut șapte intervenţii foarte bune.

Fundaşi
Radu Boboc (FC Voluntari) - A înscris golul care a deschis drumul ilfovenilor spre victorie. A făcut excelent ambele faze de joc.
Joyskim Dawa (FCSB) - A avut o evoluţie sigură, printre cele mai bune în tricoul roş-albaştrilor bucureşteni.
Igor Armaş (FC Voluntari) - Cu el în postura de căpitan, FC Voluntari s-a întors de pe "Ilie Oană" cu toate cele trei puncte şi fără gol primit.
Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Revenirea căpitanului în teren este un mare câştig pentru olteni. În ultima rundă, acesta a făcut un foarte bun joc defensiv.

Mijlocaşi
Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Mijlocaşul covăsnenilor şi-a trecut în cont primul gol şi întâia pasă decisivă în SuperLiga României.
Sota Mino (FC Hermannstadt) - A marcat pentru întâia oară în SuperLiga României, golul său fiind unul decisiv.
Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Prin dubla reuşită în ultima rundă, acesta a ajuns la 40 de goluri marcate în cele 14 sezoane strânse în principala competiţie internă.

Atacanţi
Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - A făcut un meci fabulos! A înscris de două ori şi şi-a mobilizat excelent colegii de fiecare dată când s-au aflat în dificultate.
Marko Dugandzic (FC Rapid 1923) - Principala armă din atacul giuleştenilor, golgheterul ediţiei precedente, şi-a trecut numele pe tabelă de două ori.
Luis Phelipe Figueiredo (Politehnica Iaşi) - A avut o evoluţie încântătoare în faţa campioanei, în poarta căreia a înscris de două ori.

Antrenorul Etapei
Leo Grozavu (Politehnica Iaşi - FOTO) - Ieşenii s-au impus pe terenul deţinătoarei titlului printr-un joc apreciat la final de toţi cei implicaţi în fenomen.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Leo Grozavu superliga