x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Dinamo București - FC Viitorul Constanța 3-3

Liga 1: Dinamo București - FC Viitorul Constanța 3-3

06 Mai 2016   •   22:50
Liga 1: Dinamo București - FC Viitorul Constanța 3-3

Dinamo București și FC Viitorul Constanța au terminat la egalitate, 3-3 (1-2), vineri seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a zecea a fazei play-off a Ligii I de fotbal marcat de faptul că mijlocașul Patrick Ekeng și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital.

Meciul a fost unul fără o miză deosebită, Dinamo fiind cu gândul la finala Cupei României de marți (antrenorul Mircea Rednic a menajat câțiva titulari, n. red.), în timp ce FC Viitorul nu mai putea urca sau coborî în clasament.

Dinamo a deschis scorul prin francezul Harlem Eddy Gnohere (7), după o gravă eroare a compatriotului său Kevin Boli (Viitorul). Oaspeții, la care Gheorghe Hagi a revenit pe banca tehnică, au egalat peste doar trei minute, printr-un șut superb de la distanță al lui Răzvan Marin (10).

FC Viitorul a intrat la pauză în avantaj, grație golului marcat din penalty de Florin Tănase (34), în urma unui fault comis asupra sa de Andrei Marc.

Dinamo a avut un start bun în repriza secundă, reușind să înscrie de două ori în primele zece minute, prin Gnohere (49 — penalty), după un fault comis asupra sa, și prin Dorin Rotariu (55). Oaspeții au egalat pe final, prin debutantul Alexandru Mățan (84 — penalty), după un fault comis de portarul Vlad Muțiu asupra lui Cristian Ganea.

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (63), în locul lui Erik Bicfalvi, aceasta fiind ultima schimbare a dinamoviștilor.

FC Dinamo București — FC Viitorul Constanța 3-3 (1-2), stadion "Dinamo" — București

Au marcat: Harlem Eddy Gnohere (7, 49 — penalty), Dorin Rotariu (55), respectiv Răzvan Marin (10), Florin Tănase (34 — penalty), Alexandru Mățan (84 — penalty).

Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenți: Gabriel Bârjac (Zalău), Iulius-Radu Timar (Marghita/Bihor); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)

Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF

 

Agerpres

×