x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Dinamo - CFR Cluj 0-2. Meci cu trei eliminați și antrenorul în tribună

Liga 1: Dinamo - CFR Cluj 0-2. Meci cu trei eliminați și antrenorul în tribună

14 Sep 2015   •   23:13
Liga 1: Dinamo - CFR Cluj 0-2. Meci cu trei eliminați și antrenorul în tribună

Dinamo Bucureşti a suferit prima înfrângere în acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj, luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă a etapei a 10-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo era singura echipă neînvinsă din Liga I în cele nouă etape desfăşurate până acum, la care se adaugă victoria din Cupa Ligii.

Atacantul spaniol Cristian Lopez a deschis scorul (41 - penalty), după ce Patrice Feussi l-a faultat în careu Adrian Păun, fundaşul camerunez fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

Dinamo a rămas fără antrenor, Mircea Rednic fiind trimis în tribună chiar înaintea debutului reprizei secunde. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a rămas în nouă jucători, Steliano Filip primind şi el al doilea cartonaş galben, pentru fault la Antonio Jakolis (54).

Claudiu Voiculeţ a marcat un gol splendid (77), cu un şut de la circa 25 de metri, fără replică pentru portarul Vytautas Cerniauskas, tranşând soarta partidei.

Dinamo a terminat meciul în opt jucători, după ce Cosmin Matei a fost eliminat în minutul 87.

''Câinii'' au au mai câştigat acasă cu CFR Cluj din 2009. CFR a reuşit prima sa victorie în deplasare în acest campionat.

Meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist băcăuan Florin Ganea, decedat săptămâna trecută.

FC Dinamo Bucureşti - CFR 1907 Cluj-Napoca 0-2 (0-1), Stadion "Dinamo" - Bucureşti
Au marcat: Cristian Lopez (41 - penalty), Claudiu Voiculeţ (77).
Cartonaş roşu: Patrice Feussi (Dinamo, 39), Steliano Filip (Dinamo, 54), Cosmin Matei (Dinamo, 87).
Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenţi: Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Orbuleţ (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF  

Agerpres

×