x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LPFTV vrea pe Telesport.

LPFTV vrea pe Telesport.

de Florin Gongu    |    19 Mai 2011   •   10:05
LPFTV vrea pe Telesport.

Ideea lui Dumitru Dragomir (foto) de a-si face propria televiziune, privita la inceput cu zambetul pe buze, pare a prinde contur. Presedintele LPF a declarat pentru gsp.ro ca 'Liga nu mai vrea sa vanda celelalte sase pachete ramase. TVR nu s-a tinut de cuvant sa vina cu banii si a iesit din discutie, noi avem un pachet dat free to air, la Antena 1, asa cum ne-a cerut Consiliul Concurentei, asa ca suntem acoperiti. Vom cumpara un post de sport existent si gata, acolo vor putea fi vazute partidele! O sa producem noi tot ce trebuie si vom vinde televiziunilor interesate. O sa vedeti ca vom lua bani mai multi asa“.

Se pare ca presedintele LPF a inceput sa negocieze pentru preluarea licentei postului Telesport, care a intrat in insolventa dupa ce i-a fost declarat falimentul, dar caruia i-a fost retrasa licenta de emisie de aproape doua saptamani! De precizat ca licenta audiovizuala de la CNA poate fi reactivata la solicitarea detinatorilor. Licenta Telesport a apartinut societatii Telesport Intermedia SRL. In prezent, actionarii Telesport Intermedia sunt: GMG Media Box S.A. - 99,95% si Sorin Enache – 0,05%.

Dumitru Dragomir isi doreste ca meciurile din Liga 1 sa fie difuzate in sistem pay per wiew, in privinta problemelor de natura tehnica avand promisiuni ca totul se va rezolva. Marea problema ar constitui-o punerea la punct a sistemului in care oamenii vor fi taxati pentru vizionarea meciurilor. Decizia LPF de a-si face propria televiziune a venit dupa ce la licitatia privind drepturile tv s-au vandut doar trei pachete, adica trei meciuri pe etapa: cate un meci pentru Antena 1, Dolce Sport si Digi Sport.

×