x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marica:"Ne ajută ceea ce se întâmplă cu naţionala Bosniei"

Marica:"Ne ajută ceea ce se întâmplă cu naţionala Bosniei"

30 Mar 2011   •   09:51
Marica:"Ne ajută ceea ce se întâmplă cu naţionala Bosniei"
Sursa foto: /Reuters

Atacantul Ciprian Marica a declarat, după meciul cu Luxemburg, că s-ar bucura dacă Bosnia ar fi suspendată din competiţiile internaţionale şi a precizat că atât timp cât mai există şanse de calificare la Euro-2012, acestea trebuie fructificate.

"În situaţia de faţă ne ajută ceea ce se întâmplă cu naţionala Bosniei. A fost o veste bună, chiar dacă nu aşa ar fi normal să ne calificăm, dar ne-am bucura", a spus Marica.

Atacantul a adăugat că internaţionalii români au început partida de la Piatra Neamţ cu teamă: "Prima repriză am început meciul cu teamă, în a doua repriză am avut mai multe ocazii, am şi marcat şi am demonstrat că nu suntem la nivelul Luxemburgului. I-am simţit că sunt mai slabi şi că vom reuşi să învingem. Am demonstrat că dacă atacăm şi avem curaj, putem să marcăm. Am vrut să câştigăm acest meci şi este frumos când învingem, ne-am fi dorit să învingem şi în Bosnia, dar nu am reuşit. Lucrurile nu sunt chiar rele, mai avem o şansă, chiar dacă este mică. Meciurile următoare vor fi de acum nişte finale. Important este să fim uniţi şi să avem curaj în următoarele partide".

Referitor la faptul că suporterii au scandat "Demisia, demisia" şi i-au huiduit pe jucători în timpul meciului cu Luxemburg, Marica a precizat: "Oamenii sunt supăraţi şi noi înţelegem acest lucru. Totuşi noi reprezentăm echipa naţională a României şi suporterii ar trebui să fie alături de noi şi la bine şi la rău. Răzvan face parte din această echipă şi nu văd de ce ar trebui să plece".

×