x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mici, mult prea mici

Mici, mult prea mici

de Vicentiu Neagoe    |    19 Oct 2011   •   21:00
Mici, mult prea mici

E greu sa joci cu Manchester United, e greu sa-i ai in fata pe Rooney, Nani sau Evra, e greu sa faci fata in Champions League, chiar daca ai dat dovada de curaj dar nu ai finalizare. Englezii au fortat cat a trebuit, au marcat de doua ori si asa s-a scris istoria unui meci, asteptat doar prin prisma numelui echipei din Albion. Chiar daca inaintea meciului era destul de pesimist in ceea ce priveste scorul, presedintele Marius Stan e multumit ca echipa sa nu s-a facut de ras.

'Cand am vazut cum evolueaza partida am crezut ca putem obtine un rezultat mare. Daca am fi avut putina sansa, puteam scoate un punct. In fotbal insa cu «daca» se pot castiga Cupe Mondiale la rand. Fotbalistic nu putem face mai mult, sa ne vedem lungul nasului', a declarat dupa meci oficialul galatean. Tehnicianul otelarilor, Dorinel Munteanu, crede ca echipa sa putea obtine mai mult de la aceasta partida. 'Este o infrangere nemeritata dupa aspectul jocului. Oameni care nu cred in echipa sunt peste tot, dar nu ma intereseaza de ei, nu vreau sa ii bag in seama. Am facut o partida buna, am avut agresivitate si le-am dat foarte putine sanse sa fie periculosi. Sigur, sunt suparat ca am pierdut. Asta e echipa pe care o conduc, nu ma intereseaza ce zic unii. N-a fost nici o diferenta intre noi si Manchester United', a spus Dorinel.

Sir Alex Fergusson, antrenorul diavolilor rosii, pare sa-l contrazica pe Dorinel Munteanu. 'Era important pentru noi sa obtinem toate cele trei puncte, pentru ca aveam doua remize. Nu cred ca am fost norocosi si cred ca am fost mai buni. Am avut posesie, iar trioul Nani – Anderson – Rooney a facut diferenta. Am stiut ce sa le spun la pauza baietilor si am intrat increzatori in repriza a doua. Rooney a avut mult spatiu, factor care a fost decisiv', a spus longevivul tehnician al lui Manchester

×