x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu, suspendat 6 luni şi amendat cu 1,5 miliarde

Mititelu, suspendat 6 luni şi amendat cu 1,5 miliarde

17 Feb 2011   •   10:24
Mititelu, suspendat 6 luni şi amendat cu 1,5 miliarde
152300-83mititelu.jpg

Înainte de anunţarea verdictului în cazul Găman-Bărboianu, patronul Universităţii Craiova a mai primit o lovitură de la LPF. În urma unei reclamaţii venite din partea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, Comisia de Disciplină l-a suspendat şase luni şi amendat cu suma de 150.000 de lei pe Adrian Mititelu.

Dragomir făcuse memoriu la sfârşitul lunii ianuarie împotriva finanţatorului clubului oltean, declaraţiile făcute de acesta din urmă la adresa conducerii LPF. Mititelu a avut un conflict verbal cu preşedintele Dumitru Dragomir în cadrul unei emisiuni televizate. El l-a acuzat pe oficialul LPF că se antepronunţă în cazul plecării jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonamentul formaţiei oltene. "Vă antepronunţaţi într-o problemă delicată, ştim cu toţii că oamenii din Comisii sunt aleşi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relaţii... La Ligă este o întreagă cârdăşie, de la A la Z. Vă includ aici şi pe dumneavoastră, nu vreau să spun de ce, am alte probleme acum", a afirmat Mititelu în dialogul telefonic purtat în cadrul emisiunii.

Tot azi, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF trebuie să anunţe decizia în cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care au cerut să fie declaraţi liberi de contract în baza dezlegărilor în alb pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului manager al oltenilor, Victor Piţurcă.

×