x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Transferul lui Găman la Dnepr, pe 4 milioane de euro, este 99% rezolvat!"

Mititelu: "Transferul lui Găman la Dnepr, pe 4 milioane de euro, este 99% rezolvat!"

02 Feb 2011   •   13:54
Mititelu: "Transferul lui Găman la Dnepr, pe 4 milioane de euro, este 99% rezolvat!"
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a făcut în această seară o ultimă ofertă de împăcare fundaşului Valerică Găman, fugit din cantonamentul de la Govora în urmă cu două săptămâni. Mititelu spune că oferta de la Dnepr pentru Găman este serioasă, banii oferiţi de formaţia ucraineană, 4 milioane de euro, putând scoate gruparea olteană din criză.

"Nu este nici o cacealma. Cacealma este ceea ce a fost el învăţat să spună. Să meargă acolo şi dacă nu îi convine, să plece. Dacă Stancu este jucător de 6 milioane de euro, iar Piţurcă a spus că Gardoş valorează 5 milioane, atunci suma de 4 milioane pentru Găman este una corectă. Aprecierile pentru el sunt foarte mari in Europa. Este ultimul tren de împăcare între Găman şi mine. Banii aştia ne-ar rezolva problemele financiare. Dacă nu eram strâns cu uşa de datorii, nici nu mai vorbeam cu Găman", a declarat Mititelu la Sport.ro.

Clubul Universitatea Craiova a prezentat în această dimineaţă, pe site-ul oficial, o înştiinţare din partea grupării din Ucraina, FC Dnepr Dnepropetrovsk, prin care anunţă că îl mai aşteaptă pe fundaşul Valerică Găman, pentru un eventual transfer, până joi, în cantonamentul din Spania.

"Fotbal club «Dnipro» doreşte să vă informeze că încă îl mai aşteaptă pe jucătorul Valeri Găman în cantonamentul din Spania, dar vă atenţionăm că invitaţia este valabilă doar până mâine, 3 februarie 2011. Dacă mâine jucătorul tot nu este în cantonamentul nostru, invitaţia va fi anulată", se arată în anunţul semnat de directorul general al FC Dnepr Dnipropetrovsk, Andriy Stetsenko, şi prezentat pe site-ul oficial al Universităţii Craiova.

Găman, 21 de ani, a fost internaţional de tineret al României. El împreună cu coechipierul său Ştefan Bărboianu au fugit din cantonamentul Universităţii Craiova în urmă cu două săptămâni. Cei doi sunt obiectul unui litigiu între patronul Adrian Mititelu şi fostul manager general al oltenilor, Victor Piţurcă.

Găman şi Bărboianu au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care Mititelu i le-a dat lui Piţurcă. LPF a amânat pentru săptămâna viitoare analizarea celor două cazuri.

Găman a fost în tratative şi cu Vitesse Arnhem, gruparea olandeză renunţând la transferul acestuia până când situaţia contractuală i se va clarifica.

×