x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM Stoica: "Vom intra în silenzio stampa!"

MM Stoica: "Vom intra în silenzio stampa!"

27 Ian 2011   •   16:02
MM Stoica: "Vom intra în silenzio stampa!"
Sursa foto: /Intact Images
148507-images-20101122155914006.jpg

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a ameninţat că echipa va intra în silenzio stampa în cazul în care vor mai apărea în presă ştiri neadevărate din tabăra roş-albaştrilor.

MM Stoica s-a arătat deranjat de ştirile legate de Nicolae Dică, ştiri care ar destabiliza atmosfera din cadrul echipei, şi despre o eventuală venire a lui Răzvan Lucescu la Steaua. ''Avem o singură modalitate să ne apărăm în faţa acestor impostori - silenzio stampa. Nu cred că suporterii stelişti merită aşa ceva, dar la prima ştire falsă care va apărea, indiferent în ce cotidian sau canal de ştiri, vom intra în silenzio stampa, numai aşa ne putem proteja împotriva acestor oameni care nu mai au nimic sfânt.

Ştiu foarte bine că scandalul se vinde foarte bine, când este un scandal la Steaua, reţeta este garantată. Se vând ziare, e o nebunie totală pe site-uri, ştirile fac rating. Dar nu inventaţi scandaluri, lăsaţi jucătorii să se pregătească!'', a avertizat Stoica.

''E o campanie fără precedent împotriva Stelei în presa de specialitate. Dică nu destabilizează Steaua, nu rupe vestiarul în două. Dimpotrivă, este catalizatorul acestei echipe, pentru asta, alături de Marius Lăcătuş, am avansat patronului propunerea de a reveni Dică. Ştiam că ducem lipsă de aşa ceva, de un lider. Vă imaginaţi cât de afectaţi sunt jucătorii când apar asemenea minciuni. Între Marius Lăcătuş şi mine nu există nicio fricţiune, eu nu am venit să-l demit, îmi doresc ca împreună să aducem trofee'', a declarat Mihai Stoica cu prilejul unei conferinţe de presă.

O altă ştire falsă demontată de oficialul stelist este sosirea lui Răzvan Lucescu în Ghencea, ca urmare a unei prietenii între fata lui Mihai Stoica şi băiatul selecţionerului. ''Nu mai există bun simţ! Sunt copii de 16 ani, cum vă puteţi gândi la asemenea prostii. Ce legătură are asta cu venirea lui Răzvan în Ghencea. Răzvan este selecţioner, lăsaţi-l în pace''.

Managerul general al Stelei a adăugat că Latovlevici este un jucător important, care nu va părăsi Steaua. ''Îl iubesc pe acest jucător, facem toate eforturile pentru a reveni cât mai repede. Cine are chef să-l ia pe Latovlevici să aştepte''.

Mihai Stoica a precizat că Găman este un jucător de valoare, pe care nimeni nu l-ar refuza, şi care este binevenit, dacă Steaua îşi permite o asemenea achiziţie, chiar dacă acest post este asigurat. ''Propunerile le fac eu împreună cu Lăcătuş, iar decizia finală este a patronului'', a precizat modul său de lucru oficialul stelist.

×