x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mutu şi Chivu au lipsit şi de la antrenamentul oficial

Mutu şi Chivu au lipsit şi de la antrenamentul oficial

25 Mar 2011   •   11:41
Mutu şi Chivu au lipsit şi de la antrenamentul oficial
Sursa foto: /Intact Images

UPDATE Echipa naţională a României a făcut în această seară antrenamentul oficial înaintea partidei cu Bosnia fără Adrian Mutu şi Cristi Chivu, menajaţi după ce în ultimele zile au acuzat probleme medicale. O decizie în privinţa utilizării lor în meciul cu Bosnia se va lua mâine, în funcţie de evoluţia stării lor de sănătate, cele mai mare şanse de a fi pe teren avându-le Mutu.

"Dacă ei nu se antrenează nici azi înseamnă că situaţia e gravă. Fără Mutu şi Chivu, şansele noastre scad extrem de mult", a declarat impresarul Victor Becali. În schimb, fostul selecţioner Ladislau Boloni este optimist: "Sunt ferm convins că şi Mutu şi Chivu vor juca titulari. Problemele lor sunt puţin umflate de presă. Poate să fie şi o tactică".

Aflat în Bosnia alături de echipa naţională din postura de invitat al FRF, Cosmin Contra a dat mai multe detalii despre situaţiile celor doi. "Adi se simte mult mai bine decât în zilele trecute. Răzvan a hotărît ca Mutu să rămână în hotel pentru a nu-i reveni febra şi se pregăteşte la sala de forţă a hotelului. Sunt şanse foarte mari să joace mâine seară. Cristi resimte dureri, abia mâine vom şti dacă poate să joace. Oricum, are atât de multe meciuri în picioare că nu îi mai trebuie prea multe antrenamente. Dacă nu va fi 100% apt, atunci nu va juca, va lăsa pe altcineva, care poate ajuta echipa", a spus Contra la GSP TV.

............................................................................................................................

UPDATE 12:45 - Cristi Chivu a ieşit astăzi la o plimbare în jurul hotelului şi a declarat pentru GSP.ro că mâine va şti cu certitudine dacă va puta juca împotriva Bosniei.

"Duminică, în timpul meciului, am simţit un cârcel la gamba dreaptă, iar zilele următoare s-a întărit. Pot spune că acum mă simt mai bine ca ieri, dar abia mîine dimineaţă voi afla dacă pot juca. Mor de ciudă pentru că nu m-a durut piciorul în viaţa mea, dar v oi face tot posibil să fiu pe teren contra Bosniei", a spus căpitanul naţionalei.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, are şanse minime de a juca, mâine seară, împotriva Bosniei. Chivu nu s-a putut antrena în ultimele zile din cauza unei miozite de efort şi riscă o problemă musculară mai gravă dacă va fi introdus pe teren la Zenica.

În aceste condiţii, Chivu va fi înlocuit cel mai probabil de de Goian, fundaşul lui Palermo urmând să facă pereche în centrul apărării cu Tamaş. La capitolul veşti bune, Săpunaru şi Alexa şi-au revenit, fiind apţi, iar Mutu are şi el şanse foarte mari să evolueze cu Bosnia.

Iată cum are putea arăta primul "11" pe care îl va trimite pe teren Răzvan Lucescu în partida de la Zenica : Pantilimon - Săpunaru, Goian, Tamaş, Raţ - Torje, G. Mureşan, Alexa, Deac (Zicu) - Mutu, Marica.

×