x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Narcis Răducan: Există şanse să jucăm în Ghencea derbiul cu Rapid

Narcis Răducan: Există şanse să jucăm în Ghencea derbiul cu Rapid

06 Oct 2011   •   11:33
Narcis Răducan: Există şanse să jucăm în Ghencea derbiul cu Rapid

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, a declarat ca sunt sanse ca echipa "ros-albastra" sa evolueze in meciul de pe teren propriu, din etapa a XI-a, cu Rapid, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Cel mai important lucru este sa avem rezultate. Sunt convins ca daca vom avea aceeasi atitudine ca la meciul cu Otelul, acelasi rezultat, incetul cu incetul suporterii vor reveni la stadion. Importanta este si mutarea echipei pe Ghencea. Si acest lucru cred ca va conta foarte mult in relatia cu suporterii. Un club mare care doreste sa castige campionatul are cel mai mare avantaj atunci cand joaca pe terenul care a facut traditie. Sunt sanse sa jucam meciul cu Rapid in Ghencea, dar deocamdata nu pot aprecia procentual. Exista comunicare intre cele doua parti si asta e foarte important", a spus Narcis Raducan, intr-o conferinta de presa.

Oficialul a mentionat ca in cantonamentul de la Brasov noul antrenor Ilie Stan va avea posibilitatea sa cunoasca lotul de jucatori mai bine. "Ideea mini-cantonamentului de la munte a fost sa se acomodeze mai repede cu echipa, sa se cunoasca reciproc, sa remedieze anumite probleme pe care le-a depistat la partida cu Otelul si sa formeze un grup pentru perioada care va urma", a spus Raducan, potrivit Mediafax.

El a mai spus ca, desi Poli Timisoara este o echipa buna, Steaua are cele mai mari sanse sa treaca de optimile Cupei Romaniei. "Timisoara nu este o echipa usoara, chiar daca e in Liga a II-a. Au ramas cativa jucatori importanti de anul trecut si sunt convins ca vor avea si publicul de partea lor si vor opune rezistenta. Dar noi avem toate atuurile sa trecem mai departe si suntem si datori sa o facem tinand cont ca suntem detinatorii trofeului", a mai spus Narcis Raducan.

×