x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oţelul îndeplineşte toate condiţiile pentru obţinerea licenţei

Oţelul îndeplineşte toate condiţiile pentru obţinerea licenţei

18 Mar 2011   •   12:28
Oţelul îndeplineşte toate condiţiile pentru obţinerea licenţei
Sursa foto: /Intact Images
156872-marius-stan-intact-images-20090802132539027.jpg

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a anunţat azi, prin intermediul site-ului oficial al gălăţenilor, că gruparea pe care o conduce îndeplineşte toate condiţiile pentru a intra în posesia licenţei de club profesionist pentru ediţia 2011-2012 a Ligii 1.

"Luni am fost chemaţi la licenţiere cu dosarul şi, spre satisfacţia noastră, chiar nu avem probleme absolut deloc. Dimpotrivă, domnii din comisia de predare şi inventariere ne-au zis că ne respectăm locul pe care ne aflăm şi e meritul celor din club care au lucrat şi să ştiţi că n-a fost uşor. Teancul de dosare a fost foarte mare cu toate domeniile de activitate. Înseamnă că se lucrează bine, nu avem nici o emoţie din punctul de vedere al primirii licenţei, nu avem nici o datorie pe la buget, avem certificat fiscal pe zero, nu avem datorii istorice, aşa că cei care vorbesc mult de noi, să aibă grijă mai întâi de ei cu datoriile pe la buget şi la terţi. S-ar putea să aibă probleme. Mari", a declarat Marius Stan.

Cluburile din Liga I au termen până la 31 martie să îşi achite toate datoriile către bugetul statului şi terţi pentru a putea obţine licenţa pentru sezonul 2011-2012 din partea Federaţiei Române de Fotbal.

×
Subiecte în articol: licenţă oţelul galaţi fotbal intern