x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pădureanu: "În 3-4 zile se clarifică transferul lui Moraes"

Pădureanu: "În 3-4 zile se clarifică transferul lui Moraes"

25 Ian 2011   •   08:51
Pădureanu: "În 3-4 zile se clarifică transferul lui Moraes"

148123-.jpgJean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, a declarat în această seară, la GSP TV, că Junior Moraes are mai multe oferte din străinătate, viitoarea sa destinaţie urmând a fi cunoscută spre sfârşitul săptămânii.

"În 3-4 zile se clarifică transferul lui Junior. El vine la Bucureşti pentru a se întâlni cu tatăl lui. Dacă semnează cu Becali nu este problema mea. Jucătorul va pleca acolo unde este mai bine atât pentru club, cât şi pentru el", a spus Pădureanu.

"80 la sută plec de la Gloria, dar nu ştiu unde deocamdată. Totul depinde de domnul Pădureanu", a spus şi jucătorul. În schimb, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că Moraes nu va ajunge în Ghencea. "A picat transferul lui Moraes la Steaua. El nu va fi transferat în ţară, ci numai în străinătate. Mi-a spus mie Jean Pădureanu astăzi dimineaţă", a spus Dragomir.

Patronul Stelei, Gigi Becali, crede însă ce declaraţia lui Dragomir face parte dintr-un plan al lui Pădureanu de a scoate mai mulţi bani la transfer. "I-am spus că ultima ofertă este 800.000 de euro plus TVA şi 20% dintr-un eventual transfer. Dacă avea ofertă din străinătate, îl vindea acolo. Dacă a spus că vrea să joace la Steaua, îi mai dau nişte bani să stea la Bistriţa până o să fie în ultimele şase luni de contract şi va semna gratis cu Steaua. Aşa, că să îl învăţ minte pe Jean Pădureanu", a spus Becali la GSP TV.

"E strategia lui şi care nu cred că va funcţiona. Dacă jucătorul vrea să plece, de ce nu-l laşi. Mitică Dragomir îi face întotdeauna jocurile lui Jean Pădureanu. Mai monitorizăm un atacant din Chile de 21 de ani. Şi un brazilian de 22 de ani. Ei joacă în campionatele lor. Meme Stoica îi caută", a mai declarat Gigi Becali.

×