x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pantilimon: "Doar o victorie cu Bosnia ne menţine în cursa calificării"

Pantilimon: "Doar o victorie cu Bosnia ne menţine în cursa calificării"

21 Mar 2011   •   18:05
Pantilimon: "Doar o victorie cu Bosnia ne menţine în cursa calificării"
Sursa foto: /Intact Images

157447-pantilimon-intact-images-20101119161813007.jpgPortarul lui FC Timişoara şi al echipei naţionale, Costel Pantilimon, a declarat azi, într-o conferinţa de presă, că România este obligată să câştige meciurile cu Bosnia şi Luxemburg pentru a rămâne cu şanse de calificare la Campionatul European din 2012.

"Suntem foarte încrezători, dar singura noastră şansă e să obţinem două victorii. Suntem conştienţi că e o partidă foarte importantă şi ne gândim doar la victorie. E importantă şi revenirea lui Adi Mutu. E un nume important în fotbalul mare şi cred că echipa naţională e bucuroasă să-l aibă în lot. Cred că doar o victorie ne va menţine şansele la calificare. Ne aşteptăm la un meci dificil. Bosnia o echipă de valoare, cu jucători foarte buni, dar şi noi cred că avem fotbalişti valoroşi", a spus Pantilimon.

"Atuul nostru este puterea grupului. Toţi suntem conştienţi de şansa care ni se oferă atunci când venim la echipa naţională şi nu vrem să dezamăgim. Avem şansa să ne afirmăm, să facem o figură frumoasă. Şanse avem să ne calificăm, important e ca fanii naţionalei să fie alături de noi. Mergem împreună până la capăt", a spus şi al doilea jucător participant la conferinţa de presă de azi, Adrian Ropotan.

×