x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pantilimon: "Oţelul e pricipala favorită la titlu"

Pantilimon: "Oţelul e pricipala favorită la titlu"

22 Feb 2011   •   16:44
Pantilimon: "Oţelul e pricipala favorită la titlu"
Sursa foto: /Intact Images

153221-20101119161813007.jpgTimişoara este prima favorită la pariuri să ia titlul în acest sezon, dar portarul celei de-a doua clasate în Liga 1, Costel Pantilimon, spune că liderul Oţelul este cea mai bună formaţie din campionatul nostru.

"Favorită e echipa de pe primul loc. Oţelul a demonstrat că are echipă puternică şi putem să spunem că e cea mai bună formaţie, având în vedere că se află pe prima poziţie. Echipa de pe locul doi, FC Timişoara, e la fel de bună, dar cu o diferenţă de cinci puncte în minus. Sunt destule meciuri de jucat, sperăm ca la sfârşitul acestor întâlniri să ieşim noi în câştig de cauză. Prima etapă e foarte importantă, pentru că dacă începi cu dreptul poţi să te gândeşti şi mai departe. Sunt conştient că Gaz Metan Mediaş are o echipă bună, nu numai un jucător bun", a spus Pantilimon.

Portarul timişoarean crede că ar fi fost mai bine ca returul Ligii I să se amâne: "Terenurile sunt foarte grele, ceea ce e un dezavantaj pentru toţi jucătorii de fotbal. Eu zic că ar fi fost mai bine să se amâne, dar am înţeles că nu mai e nici o portiţă pentru a putea face acest lucru. Noi respectăm deciziile comisiilor, nu avem ce să facem".

Partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş, din etapa a19-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern