x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid - Dinamo 0-0: Risipă inutilă de sânge

Rapid - Dinamo 0-0: Risipă inutilă de sânge

13 Mar 2011   •   21:22
Rapid - Dinamo 0-0: Risipă inutilă de sânge
156091-gabi-arsenie-gsp-intact-ga-2441.jpgPrimul derby al Capitalei s-a încheiat cu o remiză care îngroapă aproape de tot speranţele la titlu ale celor de la Rapid şi Dinamo.

Giuleştenii au dominat steril, fără a crea mari pericole în careul oaspeţilor, iar "câinii" au ratat câteva ocazii importante prin Dănciulescu şi Torje, de două ori.

Una peste alta, derby-ul de sâmbătă seară a dezamăgit, arătând de ce trupele din Bucureşti pierd teren din ce în ce mai mult. Confruntarea din Giuleşti nu s-a remarcat decât prin devotamentul fanilor rapidişti, prin capetele sparte ale lui Rubio şi Roman sau prin orăcăielile de final ale con­ducătorilor. În rest, multă risipă inutilă de efort şi de sânge.

La final, întrebat de o jurnalistă dacă meciul i s-a părut un adevărat derby, dinamovistul Gabriel Torje a avut un nou acces de revoltă ieftină, neînţelegând că el şi ceilalţi prota­gonişti ai "spectacolului" din Giuleşti sunt băgaţi în seamă doar pentru că asta e meseria reporterilor.

Din aceeaşi categorie, dar mult mai amuzant, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a refuzat să vorbească după meci, aruncând doar peste umăr: "Am fost lipsiţi de ghi­nion!".

Realist, antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, afirmă: "Am câştigat un punct. Sunt un tip corect şi recunosc că am avut şi puţin noroc. Îl felicit pe Dani Coman. Sunt mulţumit de felul în care s-au dăruit jucătorii pe teren. Rămânem la locurile 4-5, să vedem dacă reuşim să ne realizăm obiectivul".

×