x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapidiştii au ratat patru lovituri de la 11 metri în amicalul cu Malmo

Rapidiştii au ratat patru lovituri de la 11 metri în amicalul cu Malmo

01 Feb 2011   •   18:51
Rapidiştii au ratat patru lovituri de la 11 metri în amicalul cu Malmo
Sursa foto: /Intact Images
149433-.jpg

Rapid a pierdut la loviturile de departajare şi a doua partidă din cadrul turneului amical Copa del Sol, 1-3 cu formaţia suedeză Malmo, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0. Singurul jucător giuleştean care a reuşit să transforme a fost Cassio, în timp ce Sburlea, Roman şi Spadacio au ratat.

Elevii lui Mariuş Şumudică au mai ratat un penalty şi în timpul meciului, în minutul 84, prin Bozovic.

Şumudică a folosit în acest meci următoarea formulă Coman - Candido, M. Constantin, Glauber, Ezequias - Grigorie, Grigore, Spadacio, Frunză - Sburlea, Pancu. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Bozovici, Lazăr, Cassio, Roman şi Olberdam, mijlocaşul brazilian aflându-se la debutul în tricoul formaţiei bucureştene.

În prima partidă din cadrul turneului spaniol Copa del Sol, Rapid a pierdut tot în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 3-5, în faţa echipei norvegiene Rosenborg Trondheim.

De la sosirea în Spania, formaţia antrenată de Marius Şumudică a mai disputat un amical cu formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, câştigat cu scorul de 3-1. Următoarea partidă de verificare este programată, vineri, când echipa giuleşteană va întâlni Viktoria Plzen, liderul campionatului Cehiei.

×