x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapidul primeşte o lovitură dură: va juca două meciuri fără spectatori

Rapidul primeşte o lovitură dură: va juca două meciuri fără spectatori

01 Mai 2012   •   14:56
Rapidul primeşte o lovitură dură: va juca două meciuri fără spectatori

Rapidul a fost sanctionat cu disputarea a doua etape cu portile inchise si 40.000 de lei penalitate financiara de catre Comisia de Disciplina a LPF, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Steaua.

"In baza art.83.2, lit.b se sanctioneaza clubul FC Rapid cu masura programarii unui joc fara spectatori si o penalitate de 20.000 lei; in baza art.83.2., lit.c, coroborat cu art.54.6 se sanctioneaza clubul FC Rapid cu o penalitate de 10.000 lei; in baza art.83.2, lit.d se sanctioneaza clubul FC Rapid cu masura programarii a 2 jocuri fara spectatori si o penalitate de 40.000 lei. in baza art.45.1 din RD, coroborat cu art.82.1 se contopesc sanctiunile aplicate mai sus, in sensul ca FC Rapid urmeaza sa execute sanctiunea cea mai aspra, respectiv masura programarii a doua jocuri fara spectatori si o penalitate sportiva de 40.000 lei. Cu recurs", se aarata in comunicatul LPF.

Fanii rapidisti au aprins mai multe artificii si faclii in prima repriza a meciului cu Steaua, acestea provocand un mic incendiu la peluza a doua, stins repede de un pompier.

Rapid joaca urmatoarele doua meciuri pe teren propriu cu FCM Tg. Mures si Pandurii Tg. Jiu.

×
Subiecte în articol: rapid suporteri sanctiuni