x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Raţ: "Naţionala nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii"

Raţ: "Naţionala nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii"

30 Mar 2011   •   10:00
Raţ: "Naţionala nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii"
Sursa foto: /Intact Images

Fundaşul Răzvan Raţ a recunoscut, după victoria cu 3-1 din meciul cu Luxemburg, că naţionala României nu evoluează în prezent la un nivel foarte bun, dar că speră ca jocurile viitoare ale primei reprezentative să le aducă mai multă bucurie fanilor.

"Am câştigat trei puncte şi atât. Mutu este un jucător de care avem nevoie, însă el nu poate juca singur. Rezultatele echipei depind de prestaţia tuturor jucătorilor. Echipa naţională nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii şi cum ne-am dori şi noi, dar sperăm ca în următoarele partide să le schimbăm această impresie", a spus Raţ.

La rândul său, mijlocaşul Ianis Zicu a menţionat că Luxemburgul a fost un adversar incomod. "Toate echipele au câştigat foarte greu cu ei. Importante sunt cele 3 puncte care ne menţin în cursa pentru calificare. Ne doream foarte mult să câştigăm, acum nu ne rămâne decât să fim concentraţi pentru următoarele partide şi să luăm cât mai multe puncte", a spus Zicu.

"Este o victorie importantă şi noi continuăm să credem în calificare. Chiar dacă şansele ar mai fi de 1 la sută, noi trebuie să facem totul pentru a ne califica. Eu am auzit doar încurajările suporterilor noştri", a declarat şi mijlocaşul Gabriel Torje.

×