x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Raul Rusescu, prezentat oficial la Sevilla: "Mi-am împlinit un vis"

Raul Rusescu, prezentat oficial la Sevilla: "Mi-am împlinit un vis"

19 Iun 2013   •   17:54
Raul Rusescu, prezentat oficial la Sevilla: "Mi-am împlinit un vis"
Sursa foto: EPA/Intact Images

Imediat după ce a trecut cu succes vizita medicală, Raul Rusescu a fost prezentat miercuri după-amiază la FC Sevilla, ocupanta locului 9 în prima ligă spaniolă în sezonul trecut.

"Mi-am împlinit un vis să joc pentru o echipă mare. Sper să ajut pe Sevilla să câştige trofee. Sînt foarte fericit, am ajuns la o formaţie importantă din Spania, o echipă mare care a cîştigat Europa League şi Supercupa Europei. Sunt jucători foarte buni şi suporteri fantastici, sper să fac o treabă bună", a declarat Rusescu, conform estadiodeportivo.com.

Rusescu a fost cumpărat de Sevilla de la Steaua pentru 2.200.000 de euro. Iniţial, Becali s-a înţeles pentru 3 milioane, dar a lăsat din preţ după condamnarea la închisoare.

Fostul atacant al Stelei a avut un mesaj şi pentru Steaua, postat pe site-ul oficial al clubului: "Cei doi ani petrecuţi la Steaua au fost cei mai frumoşi din viaţa mea de fotbalist până acum. Sunt mandru că am facut parte din acest grup, care a reprezentat cu mândrie numele Stelei şi al României în Europa şi sunt foarte fericit pentru faptul că am devenit campion în acest an. Deşi nu a fost pentru prima dată când am câştigat titlul, pot spune că a fost cel mai frumos să văd cum suntem aclamaţi de zeci de mii de oameni. Toţi suporterii, la fel ca şi colegii mei de la Steaua, fie jucători, fie staff tehnic, medical sau administrativ, vor ramâne mereu în sufletul meu. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat, vă urez baftă, pentru început, în Supercupa României şi sper ca la sfârşitul sezonului viitor să fiu prezent la festivitatea de decernare a Titlului 25!".

×