x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Este meciul acestei echipe, nu al unei generaţii!".

Răzvan Lucescu: "Este meciul acestei echipe, nu al unei generaţii!".

02 Iun 2011   •   10:53
Răzvan Lucescu: "Este meciul acestei echipe, nu al unei generaţii!".

Selectionerul nationalei Romaniei, Razvan Lucescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia, ca daca nu vor fi repetate greselile din meciul-tur de la Zenica, lucrurile vor fi mai simple in partida de vineri.

"Problema noastra in Bosnia a fost ca nu am avut incredere si de aici a plecat totul, permitandu-le adversarilor sa vina peste noi. Daca nu vom repeta greselile facute acolo, lucrurile vor fi mai simple pentru noi acum. Vom avea publicul de partea noastra si Bosnia va fi cea care va avea presiunea asupra ei. Vor fi foarte importante evolutiile celor doi oameni din atac, Mutu si Marica, doi fotbalisti care ne pot rezolva fazele din ofensiva", a spus Lucescu.

Selectionerul Romaniei a afirmat ca acest este meciul unei echipe, nu al unei generatii. "Este un meci de trei puncte pe care trebuie sa-l castigam pentru a merge mai departe cu sanse de calificare. Daca nu vom castiga, sansele noastre vor fi egale cu zero. Este meciul acestei echipe, nu al unei generatii. A fost acea generatie intre 1990 si 2000, dar de atunci nu stiu daca se mai poate spune ca a fost o generatie la echipa nationala", a precizat Lucescu.

Echipa Romaniei va intalni vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina in preliminariile Campionatului European din 2012.

×