x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Nu voi vorbi acum despre demisie"

Răzvan Lucescu: "Nu voi vorbi acum despre demisie"

26 Mar 2011   •   22:37
Răzvan Lucescu: "Nu voi vorbi acum despre demisie"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat după înfrângerea din partida cu Bosnia, scor 1-2, că şansele de calificare ale echipei noastre la Campionatul European de anul viitor sunt foarte mici, dar că nu doreşte să se gândească în acest moment la demisie.

"Este un sentiment de supărare, de frustrare, de tristeţe. Trebuie să analizăm jocul, a fost o primă repriză în care am stat foarte bine în teren, am reuşit să blocăm construcţia adversarului, am marcat, am mai avut două ocazii mari. La pauză scorul era meritat. După pauză, adversarii au pus presiune foarte mare, au făcut un presing bun şi noi am fost împinşi în jumătatea noastră. Din păcate în astfel de situaţii, fazele fixe devin decisive. Am pierdut din două goluri din faze fixe", a spus Lucescu după meci la Sport.ro.

"Nu a fost lipsă de atitudine, de ce-mi pare mie rău este faptul că nu am avut curaj să ţinem de minge în unele momente. Prea repede am căutat să jucăm cu pase lungi şi am încercat arma contraatacului. Erau situaţii în care era de preferat să avem o posesia mai prelungită. Din această-cauză, foarte multe mingii s-au întors în partea noastră, noi apărându-ne bine. La un moment dat au fost şi aceste faulturi şi ei au marcat având o forţă deosebită. Şansele sunt mici, pentru că nu trebuia să pierdem. Am pierdut, şansele sunt mici. Nu voi vorbi acum despre demisie", a mai declarat selecţionerul.

×