x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "O remiză în Bosnia nu ar reprezenta un eşec"

Răzvan Lucescu: "O remiză în Bosnia nu ar reprezenta un eşec"

25 Mar 2011   •   15:13
Răzvan Lucescu: "O remiză în Bosnia nu ar reprezenta un eşec"
Sursa foto: /Intact Images

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat la conferinţa de presă pentru meciul cu Bosnia că este mulţumit de implicarea elevilor săi înaintea acestei partidei şi că un rezultat de egalitate la Zenica ar menţine echipa noastră în cărţile calificării.

"Am avut o săptămână bună cu implicarea tuturor, dar din păcate avem aceste probleme medicale cu Cristi Chivu şi Adi Mutu. Sunt convins că Mutu va fi mâine pe teren şi sper că şi Chivu va fi prezent. Ştiu că bosniacii sunt în creştere cu jucători valoroşi, dar o prefer pe cea a României. Am simţit în această săptămână că există o unitate între jucători. Simt că vom face lucruri bune în această campanie. Cristi va trebui să se retragă cândva, dar nu trebuie să ne concentrăm pe aceste lucruri în momentul de faţă. El are o carieră frumoasă, dar va trebui să îi pună punct. Cel mai important acum este să vedem dacă va juca mâine seară. Vom lua o decizie împreună în această privinţă. Nu vreau să mă gândesc la alt căpitan", a spus Lucescu.

"Şi ceilalţi jucători care aveau probleme şi-au revenit. Alexa şi Săpunaru sunt la 100%, iar Mutu se simte mai bine ca ieri. Sunt situaţii în care nu poţi risca pentru că pierzi apoi un an, mai sunt şi altele în care rişti, dar nu îţi poţi ajuta echipa. Mă bucur că în sufletul jucătorilor este că va fi meciul generaţiei lor. Pentru mine nu este aşa. Mutu are o experienţă de viaţă, probabil e cel mai talentat jucător al nostru şi ştie că trebuie să-şi încheie frumos cariera. Problemele au rămas în spate şi suntem amândoi aici pentru a face echipa să câştige", amai declarat selecţionerul.

"Am avut până acum arbitraje care ne-au defavorizat, dar sunt convins că la un moment dat totul se compensează. Nu mă interesează discuţia cu privire la dezafilierea Federaţiei Bosniace. Cred că presiunea este pe bosniaci că joacă în faţa propriului public. Ei vor juca la victorie, iar noi trebuie să avem luciditate şi răbdare ca să învingem. Sunt optimist pentru că am simţit la antrenamente că vom face un meci bun. Un rezultat de egalitate nu ar reprezenta un eşec. Bosnia e obligată să câştige din cauza conjuncturii şi a rezultatelor obţinute. Va fi un meci în care ambele echipe vor da totul în teren. O atitudine ostilă a fanilor ne-ar motiva mai mult mâine seară", a încheiat Răzvan Lucescu.

 

×