x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Plec dacă nu batem Bosnia".

Răzvan Lucescu: "Plec dacă nu batem Bosnia".

24 Mai 2011   •   12:59

Selectionerul Razvan Lucescu a declarat in aceasta dupa-amiaza ca in cazul unui esec in partida cu Bosnia va parasi conducerea tehnica a primei reprezentative, pentru ca succesorul sau sa aiba timp la dispozitie pentru pregatirea viitoarelor campanii de calificare.

"Meciul cu Bosnia este decisiv pentru echipa nationala. Daca nu vom castiga, sansele de calificare nu vor mai fi, dar daca vom invinge, vom avea sanse mari. Acum nu pot sa iau nici o decizie. In situatia in care nu castigam, nu mai avem sanse, iar eu trebuie sa plec si va veni un alt antrenor, iar acesta va avea timp sa pregateasca urmatoarele campanii. Totusi, convocarile au fost facute si pentru meciurile cu Brazilia si Paraguay. Concentrarea mea este in special pe meciul cu Bosnia", a spus Lucescu.

"Niciodata n-am zis ca e un complot impotriva mea. E un moment dificil prin care trece fotbalul romanesc, iar asta se vede prin tot ceea ce se intampla, dar tocmai asta poate reprezenta o motivatie in plus pentru a castiga meciul cu Bosnia, pentru a ne rearanja in aceasta grupa. Nu ma intereseaza polemicile, fotbalul romanesc a suferit foarte mult din aceasta cauza", a explicat tehnicianul.

Razvan Lucescu se asteapta la o atmosfera frumoasala meciul cu Bosnia. "Sunt sigur ca Giulestiul va crea o atmosfera extraordinara, care ne va impinge de la spate si care va une presiune pe jucatorii Bosniei. Mizez pe dorinta de revansa a jucatorilor pentru ce au patit in acest an, aici ma refer la un Marica, un Tamas si chiar un Adi Mutu. Mizez si pe cei care au terminat sus campionatul, jucatorii de la Otelul, Timisoara si Vaslui. Am avut in vedere si cativa jucatori de la Rapid, dar din pacate s-au accidentat. Acum ca jucam pe Giulesti, nu inseamna ca ar fi trebuit sa avem jucatori numai de la Rapid", a completat Lucescu.

Selectionerul a mai spus ca jucatorii convocati vor efectua cate un antrenament pe zi pana luni inclusiv, urmand ca de marti sa se intre in cantonament pentru partida cu Bosnia: "Ne-am intalnit cu 10 zile inaintea meciului cu Bosnia, pentru ca a fost o situatie putin ciudata, campionatul s-a terminat cu 10 zile inaintea partidei si ar fi existat riscul ca jucatorii sa stea fara pregatire si sa piarda ceea ce acumulasera pana acum".

×