x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: ”Retragerea lui Chivu este o pierdere pentru naţională”.

Răzvan Lucescu: ”Retragerea lui Chivu este o pierdere pentru naţională”.

24 Mai 2011   •   10:26

Ramas fara capitan chiar inaintea meciului cu Bosnia, decisiv pentru calificarea la Euro 2012, dar si pentru ramanerea sa in functia de selectioner, Razvan Lucescu spune ca respecta decizia lui Cristi Chivu de a se retrage din nationala Romaniei.

"Regret decizia lui Cristi Chivu, este un jucator imens, un om de mare caracter, un exemplu pentru toti copiii din Romania. N-am decat sa respect aceasta decizie. A fost capitanul echipei multa vreme, in acei doi ani de cand am venit eu. Am un raport foarte bun cu el si imi pare rau pentru decizia luata si este o pierdere, asa cum a fost si in situatia lui Mirel Radoi. Am incercat sa-l conving, dar el stie mai bine ce trebuie sa faca, ii respect decizia", a declarat Lucescu.

In schimb, selectionerul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi, crede ca fundasul stelist Florin Gardos il poate inlocui pe Chivu la prima reprezentativa. "Chivu e un jucator pe care il apreciez foarte mult, si-a anuntat retragerea de la echipa nationala dar eu sper ca un fost jucator de la tineret, Gardos poate sa compenseze lipsa fostului capitan al Romaniei. Pentru ca noi aici la tineret asta ne propunem, sa crestem jucatori pentru prima echipa", a spus Sandoi.

×