x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan nu demisionează: "Dacă batem pe Luxemburg ne apropiem de locul 2"

Răzvan nu demisionează: "Dacă batem pe Luxemburg ne apropiem de locul 2"

28 Mar 2011   •   14:17
Răzvan nu demisionează: "Dacă batem pe Luxemburg ne apropiem de locul 2"
Sursa foto: /Intact Images

158537-20110325161329002.jpgLa 6 puncte de Albania şi Belarus şi la 5 de Bosnia, Răzvan Lucescu visează frumos şi spune că România se va apropia de locul secund în grupă dacă se va impune în faţa Luxemburgului. Totuşi, selecţionerul avertizează că meciul de mâine nu este atât de uşor pe cât pare, deoarece adversarii şi-au dezvoltat foarte mult jocul în ultimii ani.

"Privim mult prea superficial adversarele noastre. Nu mai există echipe mici, iar adversarii s-au dezvoltat foarte mult, au investit. Dacă vom cîştiga cu Luxemburg facem 5 puncte şi ne apropiem de locul 2. Începem acum să jucăm pe teren propriu şi dacă vom cîştiga împotriva Bosniei sau a Belarusului, atunci ne batem serios pentru locul 2. Vor fi schimbări, pentru că meciul este cu totul şi cu totul diferit. Întîlnim o echipă mică, au făcut o artă din jocul defensiv. Sunt agresivi şi şmecheri în apărare. Eu am venit la echipa naţională cu obiecivul calificării şi nu am de gând să plec atâta timp cât şanse încă există", a comentat selecţionerul.

Selecţionerul i-a "înţepat" pe cei care i-au cerut demisia după meciul pierdut cu Bosnia, spunând că românii ar trebui să susţină necondiţionat echipa naţională: "Nu e vorba despre mine, e vorba de echipa naţională. Din păcate ne lipseşte patriotismul. Aţi văzut ce public a avut Bosnia pe teren propriu, deşi au fost conduşi la pauză. Aştept acelaşi lucru şi de la fanii români, dar şi de la jurnalişti".

Răzvan Lucescu a analizat apoi şi meciul cu Bosnia. "Chiar dacă au avut o posesie prelungită, chiar dacă nu am ţinut de minge, naivitatea ne-a făcut să pierdem meciul. Am fi putut câştiga fără să dominăm. Ei nu au avut ocazii, chiar dacă ne-au dominat. Mutu a făcut ceea ce trebuia la meciul cu Bosnia. A luptat pentru fiecare minge şi de fiecare dată a avut atitudinea corectă. Din păcate, nu a avut destule mingi", a declarat Lucescu Jr.

×