x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf: “O grupă din care avem şanse reale să ne calificăm în primăvara UCL!“

Reghecampf: “O grupă din care avem şanse reale să ne calificăm în primăvara UCL!“

29 Aug 2013   •   20:37
Reghecampf: “O grupă din care avem şanse reale să ne calificăm în primăvara UCL!“

Antrenorul Stelei s-a declarat satisfăcut de tragerea la sorţi, considerând, într-o intervenţie telefonică la Digisport, că adversarii pe care îi va întâlni echipa sa permit oferă şanse şi de a depăş faza grupelor Champions League.

"Cred că este o grupă unde noi chiar putem să ne calificăm în primăvara UCL. Erau alte grupe şi mai grele. Eu cunosc foarte bine echipele din grupă. Cu Chelsea am jucat anul trecut, cu Basel am jucat în amicale, pe Schalke o cunosc, de asemenea, foarte bine. Cea mai grea grupă era cea cu Barcelona, aşa că e bine că am picat astfel".

Vrea revanşa cu Chelsea

"O să fie o dublă foarte grea cu Chelsea, o să vreau să-mi iau revanşa şi sper să demonstrăm asta pe teren. Dar toate meciurile sunt grele. Am urmărit începutul de campionat din Germania, Leverkusen trece printr-o perioadă foarte bună, Bayern şi Dortmund la fel, asa ca mi-am dorit Schalke. Nu este însă o echipă slabă, ci una puternică, care trebuie tratată cu mare atenţie", a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o intervenţie telefonicp la Digisport.

×