x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rezervele Farului Constanța s-au făcut de râs în meciul cu Poli Iași

Rezervele Farului Constanța s-au făcut de râs în meciul cu Poli Iași

de Redacția Jurnalul    |    30 Iul 2023   •   21:16
Rezervele Farului Constanța s-au făcut de râs în meciul cu Poli Iași
Sursa foto: FB Farul Constanța

Farul Constanța a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul împotriva proaspetei promovate, Poli Iași, cu scorul de 1-3 (1-2), într-o partidă contând pentru etapa a 3-a din Superliga României.

Pentru campioana în exercițiu este primul eșec al actualului sezon din Liga 1. Cu o echipă mult schimbată, cu mulți dintre jucătorii titulari menajați, Farul a fost dominată timp de 90 de minute, și doar câteva intervenții de efect ale lui Buzbuchi au făcut ca scorul să nu capete proporții în favoarea moldovenilor.

Poli a deschis scorul prin Luis Phelipe, în minutul 11, cu un șut deviat, după care elevii lui Leo Grozavu au dublat avantajul cu golul din minutul 37, când Vojtus a reluat în plasă, din fața porții, cu o lovitură de cap.

Farul a redus din diferență, înainte de pauză, golul lui Enes Sali fiind validat abia după câteva minute de consultare a sistemului VAR, fiind anulat inițial pe motiv de offside.

Mutările făcute de Ghorghe Hagi la pauză nu au adus modificări pozitive în jocul „marinarilor”, Farul primind încă un gol, în minutul 51, Luis Phelipe reușind dubla.

Gazdele au încercat să revină în joc, dar fără a reuși să creeze ocazii clare de gol. Mai mult, ieșenii au mai avut ocazia de două ori să majoreze scorul, Buzbuchi intervenind salvator de fiecare dată.

Gheorghe Hagi a părut că și menajează titularii pentru meciul pe care Farul Constanța îl va juca joi, 3 august, cu Urartu, în manșa secundă a turul doi din preliminariile Conference League.

(sursa: Mediafax)

×