x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România va juca un amical cu Brazilia, în luna iunie

România va juca un amical cu Brazilia, în luna iunie

06 Feb 2011   •   10:15
România va juca un amical cu Brazilia, în luna iunie

După Argentina, pe care o va întâlni la Bucureşti, la 11 august, în meciul de inaungurare a noului stadion naţional, naţionala de fotbal a României este foarte aproape să joace în această vară un amical şi cu cealaltă super-putere a Americii de Sud, Brazilia.

Directorul general Ionuţ Lupescu a anunţat că FRF este aproape de încheierea tratativelor pentru un turneu în America de Sud, în care tricolorii ar urma să se confrunte cu Brazilia (7 iunie) şi Columbia (11 iunie).

"Suntem în negocieri, dar lucrurile sunt rezolvate în proporţie de 90%. Vreau să pregătim generaţia actuală pentru mondialul din 2014, care se va desfăşura în Brazilia. E importat ca jucătorii tineri să aibă adversari puternici şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă să evoluezi în America de Sud", a declarat Lupescu la Realitatea FM.

"Data de 7 iunie e oficială în calendarul FIFA, iar pentru 11 iunie nu cred că am avea probleme de la cluburi cu jucătorii, fiindcă e o şansă unică să evolueze în astfel de partide", a mai spus oficialul FRF.

×