x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ronny Levy a fost prezentat oficial ca antrenor al Stelei.

Ronny Levy a fost prezentat oficial ca antrenor al Stelei.

10 Iun 2011   •   09:58
Ronny Levy a fost prezentat oficial ca antrenor al Stelei.

Ajuns in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti, tehnicianul israelian Ronny Levy a fost prezentat dupa nici o ora ca noul antrenor principal al Stelei, intr-o conferinta de presa sustinuta la resedinta finantatorului Gigi Becali din Aleea Alexandru.


"Am avut multe discutii cu multi antrenori, dar el m-a impresionat ca a zis ca vine in Romania daca e vorba de Steaua. Negocierile au durat foarte putin, pentru ca pe el il intereseaza Steaua, iar pe noi ne intereseaza Ronny Levy", a spus Becali, care a confirmat si transferul lui Prepelita de la Universitatea Craiova: "Prepelita este aici, dar nu-l vom prezenta decat atunci cand vom prezenta intreaga echipa. Vom mai face probabil inca doua transferuri".

"Cand m-a sunat Meme si mi-a spus ca Steaua este interesata de mine, am spus imediat ca vreau sa vin. Steaua este un club mare cu o istorie extraordinara. Stiu Romania foarte bine, stiu Steaua si cred ca pot face o munca foarte buna. Stiu ca Steaua isi doreste titlul si sper sa-l aducem in acest sezon. Sunt serios in munca mea, imi place sa organizez totul si sa lucrez tactic. Cu multa munca sunt sigur ca vom face o treaba buna", a fost si prima declaratie a lui Ronny Levy ca antrenor al Stelei.

"Cariera lui Ronny Levy il recomanda pentru un club galonat, cum suntem noi. E un antrenor care a luat titluri intr-un campionat situat peste Liga 1. A avut o experienta reusita la Unirea Urziceni si imediat dupa aceea a salvat de la retrogradare pe Beitar Ierusalim, cand sansele echipei pareau compromise. Vom lucra bine impreuna si sunt foarte convins ca fotbalul pe care il doreste Levy este si fotbalul pe care ni-l dorim si noi. Vrem sa stapanim jocul si sa castigam", a spus cu aceasta ocazie si managerul Mihai Stoica.

Ronny Levy a antrenat, din ianuarie 2011, formatia Beitar Ierusalim, cu care a incheiat campionatul pe locul 11 in prima liga israeliana.

In returul editiei 2009/2010 si in primele patru etape ale campionatului urmator, el a fost antrenorul Unirii Urziceni.

Ronny Levy, in varsta de 44 de ani, fost international israelian, a antrenat, intre 2003 si 2008, echipa Maccabi Haifa, iar in turul editiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levy la conducerea tehnica, Unirea Urziceni a incheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obtinand calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: steaua antrenor fotbal intern ronny levy