x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şantaj pentru revenirea în Ghencea

Şantaj pentru revenirea în Ghencea

de Vicentiu Neagoe    |    20 Feb 2012   •   21:00
Şantaj pentru revenirea în Ghencea

Arena Nationala sau Stadionul Ghencea? Telenovela revenirii 'ros-albastrilor' pe stadionul unde au cu­nos­cut gloria pare fara sfarsit. Con­di­tia pe care Becali o pune pentru a re­ve­ni este anularea datoriei de aproxi­ma­tiv 400.000 de euro pe care in­stan­t­a a hotarat ca trebuie sa o pla­teas­ca. Pentru a anula datoria, lati­fundiarul din Pipera apeleaza la un santaj la adresa ministrului MApN Ga­briel Oprea, pe care il anunta ca are doua saptamani la dispozitie sa re­zolve situatia. In caz contrar, Becali promite ca-i va distruge cariera po­li­ti­ca, folosindu-se de influenta pe care o are la Voluntari.

'O sa ma intalnesc cu Gabi Oprea si o sa-i zic: «Bai Gabi, gandeste-te ca o sa candidezi la Voluntari. Daca nu-mi dai stadionul, sa nu te gandesti ca iesi senator sau deputat!». O sa-i fac numai strambe, o sa-l distrug! Daca nu-mi da stadionul in doua saptamani, sa nu se mai gandeasca la politica! Il nenorocesc!', a spus Becali. Acest santaj vine la cateva zile dupa anuntul pe care l-a fa­cut Mircea Sandu, cum ca meciul cu Uruguay din 29 februarie va fi ul­ti­mul jucat pe Arena Nationala. Pre­se­dintele FRF vrea sa menajeze ga­zo­nul pentru finala Europa League, din data de 9 mai, nemifiind de acord sa f­a­ca nici o concesie nimanui. Gigi Be­­cali a anuntat ca va juca la Ploiesti, dar, la insistentele fanilor, ar vrea sa se intoarca in Ghencea.

Convins ca va avea castig de cauza, si ca minis­trul Oprea va asculta doleantele sale, finantatorul stelistilor se pregateste sa anunte revenirea in Ghencea. 'Daca e ministru, se da un ordin si se re­zol­va. O s-o rezolve, sa fiti siguri, ca doar nu e fraier sa-si piarda locul!', s-a laudat Becali. Steaua nu mai are unde sa se an­treneze in sap­ta­mana de di­nain­tea inceperii campi­o­natului. Ba­­za de la Mo­g­o­soa­ia va fi ocupata de echipa nationala, care pe 29 fe­brua­rie va juca meciul cu Uru­gu­ay. Ar mai fi varianta Buftea, dar aco­lo zapada are doi metri, si numai o imbunatatire rapida a vremii le-ar per­mite sa se antreneze acolo.

×
Subiecte în articol: fotbal intern