x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Staff-urile echipelor naționale au urmărit jucătorii români în cantonamente și la meciuri

Staff-urile echipelor naționale au urmărit jucătorii români în cantonamente și la meciuri

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2023   •   23:00
Staff-urile echipelor naționale au urmărit jucătorii români în cantonamente și la meciuri
Sursa foto: Hepta

Membri ai staff-urilor echipelor naționale au urmărit în acest început de an mai mulți jucători la antrenamente, dar și în meciuri oficiale și amicale.

Potrivit FRF, antrenorii primei reprezentative, precum și cei ai naționalelor U21 și U20 au realizat un adevărat tur de forță pentru a urmări la lucru în acest început de an cât mai mulți tricolori.

Astfel, selecționerul Edward Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de națională la ședințe de pregătire și în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuții cu George Pușcaș și Radu Drăgușin.

„Tot în Italia, după 9 zile petrecute în Antalya, s-a aflat și antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii Pisei, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus, dar și pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria. De asemenea, în Italia, analistul video Michelle Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii noștri”, transmite FRF.

Ceilalți membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu și Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, unde i-au monitorizat pe fotbaliștii naționalei aflați acolo în cantonament cu echipele de club. Florin Constantinovici l-a vizitat apoi și pe Denis Drăguș în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanța, care a rămas în țară.

Selecționerul U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum și antrenorul U20, Daniel Pancu, au stat și ei cu ochii pe tinerii tricolori aflați în perioada de pregătire în Turcia, a mai anunțat FRF.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jucatori meciuri