x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a darâmat Rapidul la ultima fază a meciului, 1-0. Victorie după 10 ani şi 6 minute

Steaua a darâmat Rapidul la ultima fază a meciului, 1-0. Victorie după 10 ani şi 6 minute

25 Sep 2012   •   05:54
Steaua a darâmat Rapidul la ultima fază a meciului, 1-0. Victorie după 10 ani şi 6 minute

Echipa lui Sabau a avut o singura ocazie de gol si a fost departe de o aspiranta la titlu, insa Rocha, Chipciu si Rusescu au ratat uluitor timp de 90 de minute. A fost nevoie de Bourceanu, cind si in peluze speranta devenise isterie.

Cum arata un meci intre o echipa venita dupa 2-2 european la Stuttgart si cealalta indirjita dupa un 3-1 neconvingator, acasa, cu Bistrita? Cit rezista mitul esecurilor in Liga 1 dupa partide in Europa? Si oare chiar nu conteaza banii, iar lotul giulestenilor, estimat pe la jumatatea valorii celui stelist, va echilibra cu inima talerele magice si incoerente ale fotbalului? Sa fie raspunsuri frumoase si derby, daca a putut sa fie noapte de vara in start de toamna!
Steaua proaspata si peluzele amare
Fierberea din tribune se toarna in iarba, Pintilii si Surdu se dau cocosi pe fundalul unei arii de faulturi surde si iuti la mijlocul terenului. Steaua da senzatia de mai multa mobilitate si suflu care usuca defensiva visinie. Parca Bistrita lui Nae Manea istoveste mai mult decit nemtii lui Labbadia! Chipciu vrea sa traga din cadere, dar esueaza la 11 metri (6), insa avintul meciului e curmat.

Bubuie petarde cu duiumul, stelistii de sub peluza giulesteana se napustesc pe inelul exterior. Din fericire, prima bataie pe National Arena e evitata. Ceva se transmite in teren, invers: fotbalistii paseaza de-a latul terenului. Pai parca veniram la fotbal, nu!?

Orgoliu scurt in plina furtuna

La acalmie, Chipciu si Rusescu incep sa inventeze raiduri, Tanase il lanseaza cu o pasa luminoasa pe Rocha, brazilianul scoate doar corner (16). Incredere, parca asta au stelistii in plus, alura trapului de cal dunarean in fata unui schematism sec al Rapidului. Insa ceva se rupe si la friiele lui Reghe, tocmai cind benzile ar trebui sa concentreze presiunea pe careu.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: steaua rapid victorie meci de fotbal