x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a pierdut cu Schalke, scor 1-2, dar mai trage speranţe la primăvara europeană

Steaua a pierdut cu Schalke, scor 1-2, dar mai trage speranţe la primăvara europeană

01 Dec 2011   •   19:05
Steaua a pierdut cu Schalke, scor 1-2, dar mai trage speranţe la primăvara europeană

Daca ar fi sa facem o paralela intre evolutiile Stelei din acest sezon si partida disputata, si pierduta, miercuri seara, la Gelsenkirchen, in fata lui Schalke 04, aceasta ar fi: o infrangere asteptata si onorabila.

Cu un singur sut pe poarta, echivalent, ce-i drept, cu un gol frumos, cel marcat de Rusescu in minutul 33, trupa pregatita din tribune de ilustrul Ilie Stan si de pe banca de un alt nume mare in ale antrenoratului, Edi Iordanescu, nu putea emite pretentii prea mari in fata unei trupe care a castigat, parca, fara sa transpire.

Papadopoulos a deschis scorul pentru nemti in minutul 25, iar Raul a inchis tabela la 12 minute dupa reluare, atacantul iberic consolizandu-si pozitia de cel mai prolific marcator din istoria cupelor europene, cu 74 de reusite.

In ciuda infrangerii, Steaua mai pastreaza totusi sanse de calificare, ajutata si de rezultatul celuilat meci din grupa J, in care AEL Limassol a invins Maccabi Haifa cu acelasi scor, 2-1. In urma acestor rezultate, Schalke si-a securizat calificarea, avand 11 puncte. Maccabi e pe doi, cu sase puncte, urmata de Steaua (5 puncte) si AEL Limassol (4 puncte).

In ultimul meci, pe 15 decembrie, Steaua joaca acasa cu echipa cipriota si este condamnata sa castige, dar si sa se roage ca Maccabi sa nu bata pe teren propriu pe Schalke, o echipa deja cu sacii in caruta si care este greu de crezut ca se va mai baza pe piesele grele in acel ultim joc.

×
Subiecte în articol: steaua europa league infrangere schalke