x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua i-a reziliat contractul lui Szekely.

Steaua i-a reziliat contractul lui Szekely.

16 Iun 2011   •   11:03
Steaua i-a reziliat contractul lui Szekely.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca mijlocasul Janos Szekely nu va mai evolua pentru gruparea "ros-albastra" in sezonul viitor, dupa ce conducerea si jucatorul au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

"Cu Szekely am cazut de acord sa reziliem contractul, iar el va pleca. Regret ca va pleca, era un jucator la care tineam", a spus Stoica. Janos Szekely a efectuat totusi, joi dimineata, vizita medicala alaturi de lotul stelist.

Managerul Mihai Stoica a anuntat ca Steaua urmeaza sa mai efectueze unul sau doua transferuri. "Sunt foarte multumit pana in momentul de fata de campania de achizitii. Sper sa mai aducem un jucator, poate chiar doi", a mai spus el.

Oficialul stelist a mentionat ca portarul Ciprian Tatarusanu a primit o oferta de transfer, dar nu va discuta despre acest subiect decat daca se va concretiza mutarea. "Tatarusanu are o oferta, dar nu discut asta acum. Eu vorbesc numai cand se concretizeaza un transfer", a precizat el.

"Ramane de vazut daca Banel va pleca de la Steaua, deocamdata nu a venit nici o oferta. Este fals ca eu nu l-as vrea la Steaua, Banel, in afara de faptul ca a fost cel mai important jucator din finala Cupei, a marcat un gol cu CFR care a insemnat calificarea noastra intr-o cupa europeana si cu un antrenor de valoare poate da mult mai mult", a mai spus Mihai Stoica.

×