x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua l-a luat pe Dorinel Popa de la Brăneşti

Steaua l-a luat pe Dorinel Popa de la Brăneşti

07 Mai 2011   •   08:56
Steaua l-a luat pe Dorinel Popa de la Brăneşti
164238-.jpgFinanţatorul Stelei, Gigi Becali, a ajuns ieri la un acord cu Victoria Brăneşti pentru transferul mijlocaşului Dorinel Popa, de 22 de ani. "L-am luat pe puştiul ăla, Popa, de la Brăneşti. O să semneze luni probabil, dar am bătut-o în cuie cu cei de la Brăneşti. M-a costat foarte puţin. D-aia l-am luat, pentru că a costat foarte puţin. Şi are un salariu foarte mic pentru că trebuie să demonstreze. O să mai iau jucători români, dar ne trebuie şi 2-3 brazilieni care să dea calitate jocului", a spus Becali, la Sport.ro, adăugând că fotbalistul de la Brăneşti a fost dorit de managerul general Mihai Stoica.

Becali a precizat că a încheiat socotelile cu tehnicianul Sorin Cârţu, care a demisionat sperând că Steaua va avea mai mult noroc fără el. "Dacă nu venea Olăroiu trebuia să mă rog de Sorin şi Sorin nu mă lăsa, rămânea. Am încheiat socotelile cu Sorin. Mi-a spus: «vrei să-ţi dau un exemplu: ce, joacă mai bine Rapidul cu Rada decât cu Şumudică?» Zic nu şi el: «vezi, au luat şase puncte fără Şumudică. Aşa, fără mine poate echipa câştigă toate cele trei meciuri şi Cupa României»", a menţionat patronul Stelei.

"Eu n-am schimbat antrenorii. Antrenorii care au fost au plecat ei pentru că Steaua i-a eliminat. N-am schimbat eu nicivun antrenor. Toţi antrenorii i-a dat afară Steaua, nu Becali. Steaua care trebuie să facă performanţă", a mai afirmat finanţatorul stelist.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern