x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua negociază pentru Moraes şi în avion

Steaua negociază pentru Moraes şi în avion

28 Ian 2011   •   16:25
Steaua negociază pentru Moraes şi în avion

Steaua a plecat azi în Antalya în acelaşi charter cu Gloria Bistriţa, alături de Pandurii şi CFR Cluj, prilej pentru oficialii grupării din Ghencea de a relua discuţiile despre transferul lui Moraes. Atacantul brazilian a declarat şi el că se aşteaptă ca până sfârşitul săptămânii să plece de la Gloria.

"Nu s-a rezolvat nimic, sunt jucătorul Gloriei. Voi merge cu Gloria în cantonament şi rezolvăm acolo. Vom vedea în Turcia care este soluţia mai bună. Sper să se rezolve totul până luni. Există o posibilitate să rămân şi la Bistriţa din retur, dar e mică", a spus Moraes.

"Dorinţa mea e să joc la Steaua, e o echipă mare din România. Pentru cariera mea îmi doresc să joc aici, la o echipă mare. Şi tatăl meu m-a sfătuit să joc la o echipă mare din România şi pe urmă să plec la o echipă din afara României", a mai declarat atacantul.

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit şi el despre transferul lui Moraes: "Ştim cu ce trening va urca Moraes în avion, să vedem în ce trening va coborî. Sper să se ajungă la un numitor comun pentru că este un jucător bun. Dacă nu, va trebui să ne orientăm rapid pentru că este nevoie de un jucător de valoare apropiată lui Bogdan Stancu".

Steliştii şi bistriţenii au avut timp destul să negocieze chiar la aeroport: decolarea avionului care trebuia să-i ducă în Antalya a fost întârziată cu 79 de minute. Aeronava, care avea ora de plecare 14:30, nu a primit permisiunea de decolare pentru că doi dintre pasagerii care urmează să ajungă în Antalya nu se regăseau pe listele de călători. În cele din urmă, avionul a decolat la ora 15:49. În afară de loturile lui CFR Cluj, Steaua, Bistriţa şi Pandurii, în aeronavă s-a aflat şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

×